На изцяло обновен стадион ФК Хебър ще посрещне в събота отборът на Миньор – Перник. Най-впечатляваща е реконструкцията на съблекалните в спортното съоръжение. Днес ще приключи окончателното обновяване на ст. „Георги Бенковски“ в Пазарджик. Ремонтните дейности в него стартираха преди около месец.

ОС на БФС взе решение да премести половината мачове от първия кръг на „А” ОФГ за неделя. Това беше направено заради съвпадението на срещите от 4-та лига с първия домакински мач на Хебър, който утре приема Миньор на стадион „Бенковски”.

„А” ОФГ 1 кръг, събота от 18 часа:

 Локомотив (Септември) – Брацигово (Брацигово)        

Оборище II (Панагюрище) – Левски (Паталеница)             

Вихър (Ветрен) – Родопи (Козарско)                   

Братаница (Братаница) – Балкан (Варвара)   

Неделя, 18.00 ч.         

Спартак (Калугерово) – Зенит (Ветрен дол)                       

Чепинец (Велинград) – Тракиец (Главиница)                      

Сарая (Сарая) – Чико Бунара (Бяга)                                  

Тракия (Пазарджик) – Величково (Величково)    

Можете да си закупите и членска карта на ФК Хебър за сезон 2017/2018. Цената на стандартната карта е 49 лв., а с нея всеки притежател получава свободен достъп до стадиона за всички домакински двубои през сезона и 10% отстъпка на официалните фен артикули.

Достъпът ще става през специална каса, само за протежателите на карти. VIP картата има цена от 999 лв., а тя дава достъп до централната трибуна при съблекалните. За да заявите своята карта и да получите инструкции как да се сдобиете с такава, моля позвънете на тел. 0898 310 551.