Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети община Велинград на 4 септември /понеделник/. Той  ще бъде придружаван от народния представител от 13 МИР Димитър Гечев и областния координатор на ПП ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов.

От 9.45 Цветанов ще се срещне с жители на  село Кръстава за чуе мението им по проекта за изграждане на мина за добив на волфрам, която ще бъде в непосредствена близост до населеноето място. Предвижда се още Цветанов да се запозне с реализацията на проекти за ремонт на три улици и изграждане на нов водопровод.

От 11.00 в село Драгиново Цветанов ще се срещне с колектива на Целодневна детска  градина „Пролет“, с граждани, членове и симпатизанти на ГЕРБ.  Предстои изграждане на нова сграда на детската градина за 1 620 000, отпуснати с решение на МС в края на месец юли.

От 12.00 часа, в голямата зала на Община Велинград, зам.председателят на ПП ГЕРБ, заедно с министъра на околната среда и водите Нено Димов  и директора на РИОСВ  Пазарджик Костадин Гешев ще се срещнат с граждани, синдикати, представители на браншови организации от сферата на туризма и неправителствени организации  за да обсъдят проекта за разработване на волфрамова мина „Грънчарица“.