За поредна година Пазарджик ще бъде домът на Плюс Фестивал. От днес до неделя градът ще бъде преобразен и изпълнен с музика, танци, забавления и още много. По традиция, ще има изпълнители, както от България, така и от Европа, които ще нагорещят атмосферата до такава степен, че лятото може и да размисли дали да си тръгне. Неотменна част от тези дни ще бъдат празничното настроение и еуфорията!

Заедно с Орлин Павлов, ТИТА, F.O., Криско и Дара, на пазарджишката сцена ще можем да се насладим и на международното участие на EXCESS (Македония), Ritam Sex-i-Ja Red Hot Chili Peppers Tribute band (Сърбия), Karina Ghita (Румъния), заедно с представителите от България – Георги Зайков & Едит Унджиян, Тhe Hopers, Electra Crew, Лидия Стаматова, Стефани Илиева, Емил Петров, Николай Гурманов, ПТС Албена, Modica Band, Ballet Torrens, Мажоретен състав Мистерия, DJ Joko и DJ Svetlio.

На 2-и и 3-и септември от 11:00 ч., центърът на Пазарджик ще се превърне и в пространство за възможности благодарение на Пазарджик Експо – младежко изложение, организирано съвместно със Съвета за младежка политика. Събитието цели да запознае и разкрие възможностите, които град Пазарджик предоставя за развитието на децата и младите хора. Спорт, изкуство, младежка ангажираност, неформално образование – това са само част от сферите, които ще бъдат представени.

Фестивалът се организира с партньорството и подкрепата на Община Пазарджик, на които сърдечно благодарим!

Oчакваме ви! 1 – 3 септември, град Пазарджик! #plusfest2017

1 септември – петък
20:00 / Secret Location / Орлин Павлов

2 септември – събота
11:00- 13:00 / „Тортата“ / Пазардик Експо
20:00 / „Тортата“ / ТИТА & F.O.

3 септември – неделя
11:00- 13:00 / „Тортата“ / Пазарджик Експо
20:00/ „Торатата“ / Криско & Дара

Първото по рода си младежко изложение ще се проведе на 2-3 септември в град Пазарджик от 11:00 до 13:00 часа на „Тортата” като част от дневните дейности на Плюс Фестивал 2017. „Пазарджик Експо” ще представи организации, развиващи младежка дейност и работа с деца и младежи.

Ще вземат участие пазарджишки организации от сферите на спорта, изкуството, младежката ангажираност, неформалното образование и други. Всеки участник ще има своя зона, в която да се презентира и да представи дейността си. Събитието цели да информира местната общност за възможностите, които предоставя град Пазарджик за ангажименти в свободното време.

Идеята за събитието идва след като Съвета за младежка политика организира кампанията „Какъв ти е проблемът?” през септември месец миналата година. Резултатите от кампанията сочеха, че един от основните проблеми в град Пазарджик е липсата на информираност. Доказателство за това, че младежите продължават да работят за разрешаването на проблема е и предстоящото събитие, организирано съвместно с Община Пазарджик и Плюс Фестивал 2017.