Йорданка ИГНАТОВА, астролог

Въпрос: Къде е отвлеченият Адриан?От кого е отвлечен?

Картата е съставена на 1-и Септември 2017 г в 16,29 ч лятно часово време.

Отговор: За целта е използвана хорарната астрология. Това означава, че картата е съставена по дата и час, когато е поставен въпросът, или това е рожденната дата на самият въпрос и няма нищо общо с лични зодиакални знаци.

Отвлеченото момче представлява асцендента, а управителят е в негов 12-ти раздел или дом от хороскопа, което говори, че е скрит на не много високо хълмисто место, затворен в тъмно помещение, доста далече от домът си, в посока югоизток.

Похитен е на улица в близост до гробище. Наблюдаван е дълго време предварително от частен дедектив. Работил е на две места, като едното е семеен бизнес. Проследяваме показателите за работа и се вижда, че те са свързани с комуникации, превозни средства, чужбина. От кого? По поръчка на конкуретна фирма, която се занимава и с други дейности, но има и женско присъствие.

Богата и известна фирма / семеен бизнес /. Българска фирма, но дейността е свързана и с пътувания в чужбина, продажби, строителство, пари. Един от най-луксозните офиси, които може да съществуват в България. Възможно да е имала проблеми с полиция, данъчни и проверяващи, но има голям покровител зад гърба си.

Причините за похищението явно са конкуренция, терени, претенции към собственика на фирмата в която работи момчето и някакво отмъщение, а може би и някаква намеса в незаконна хазартна дейност, спекулативни начинания, борсови сделки, изобщо към движимо и недвижимо имущество.

Медиите раздуват факти и за това има известен застой в първоначалното развитие. Момчето в момента е със застрашено здравословно състояние. Ще има посредник за преговори и вероятно ще се изискват пари и други претенции относно конкуренцията. Да се следи и подслушва вторият собственик на фирмата поръчала похищението / вероятно родственик, дете/

След което Адриан може да бъде захвърлен / изоставен / някъде на път, след много мъка и перипетии. Най-късно до началото на ноември месец ще бъде открит.