На осми септември млада перничанка излязла през нощта от дома си и потънала вдън земя. За последно Лидия, която е майка на малко момиченце, е видяна от съпруга си. Тя легнала да спи до мъжа си. Когато той се събудил сутринта, нея вече я нямало. „Вечеряхме. Легнахме си. По едно време се събудих, тя отиде до тоалетната и пак си легна. После, към 5 часа, нея вече я нямаше”, разказа през сълзи пред камерата на bTV днес притесненият съпруг на Лидия – Павел Христов.

Лелята на младата жена разказа, че Лидия била безработна. „8 години беше затворена вкъщи. Беше много притеснена. Искаше да работи”, каза жената.

Обикновено младата жена носи черни дрехи и дънки. Близките й я описват като затворено момиче. Обявена е за общодържавно издирване. Близките на Лидия не вярват тя да е отвлечена и не спират да повтарят, че единственото им желание е да я видят отново вкъщи.  Младата жена е изчезнала на 8 септември. Облечена е с черна блуза, черен елек, сини дънки и обувки на платформа.

Въпрос към астролога Йорданка Игнатова:

Къде се намира Лидия от Перник?

Отговор: Използвам хорарната астрология с дата 11-09-2017 г, 07,28 часа лятно часово време. Пазарджик.

От картата е видно, че Лидия е напуснала домът си доброволно и се крие. Не е отвлечена. Безработна е, изпаднала е в депресия, възможно е в последните месеци да е била затворена, вглъбена в себе си, а това би трябвало да даде повод за притеснение от страна на близките. Не се е чувсвала добре вкъщи. Планувала е бягството си с цел работа в чужбина, а може би и по този начин да се раздели със съпругът си. Не я търсете, защото тя не иска да се върне вкъщи. Сама е избрала този път – лош, добър изборът е неин.