Бизнесменът Георги Делчев бе засечен в „Пътна полиция“ от наблюдателен гражданин докато извършваше регистрация на три нови автомобила, чието предназначение е да извършват зимна поддръжка на пътища. Камионите са внос от Великобритания. Освен в Пазарджик ще ги видим и по пътищата на общините, с които фирма „Еко Хидро 90“ има сключени договори за същата услуга.

Запознати твърдят, че камионите ползвани за опесъчаване и почистване на снежно покритие са над десет, но периодично се подновяват. „Еко Хидро 90“  извършва множество дейности свързани със строителство, ремонт, реконструкция, рехабилитация и благоустройство на жилищни, промишлени, административни, търговски и офис сгради, водоснабдителни, хидротехнически и канализационни съоръжения и инфраструктура. Това е една от фирмите с най-много обекти в областта на санирането в рамките на Пазарджик и областта. Същата фирма в момента извършва и ремонта на бул. „Александър Стамболийски“ в Пазарджик.

Изграждането, рехабилитацията, текущата и зимна поддръжка на улици, пътища, пътни съоръжения и инфраструктура е част от съпътстващата дейност наа „Еко Хидро 90“.