Станимир Калинов от Пещера и Ангел Бакърджиев от Велинград се включиха в тазгодишната надпревара на конкурса UniChef. Благодарение и на вашата подкрепа в момента Станимир Клинов е на втора позиция в топ 20, а Ангел Бакърджиев е дванадесети. Кампанията “Стани UniChef” стартира на първи октомври и продължава до 11 ноември. включително.

Кампанията се провежда на два етапа: първи етап в периода от 01 октомври до 31 октомври и втори етап от осми ноември до 11 ноември. Това означава, че до края на тази седмица могат да настъпят и промени във времнното класиране. Ако все още не сте гласували направете го сега.

За втори пореден път пещерецът Станимир Калинов ще се бори за приза UniChef. Тази есен Станимир Калинов представя рецепта за Агнешко по Гергьовски. За да му помогнем да спечели състезанието, можете да го подкрепите – ТУК

С шанс да излезе още по-напред е велинградчанинът Ангел Бакърджиев. Той е възпитаник на местната ПГИТ „Алеко Константинов“, като през тази учебна година е зрелостник в специалността „Кетъринг“. За да го подкрепите, гласувайте – ТУК.

Младият кулинар се представя с рецепта за Телешко филе с глзирана круша, мус от тиква, брюкселско зеле, горски гъби и боровинки, сос „Демиглас“. Той се състезава в категория Unichef Junior.