Паркирането в Пазарджик е сложна мисия, така е! И да – причината в повечето случаи не е в това, че няма къде, а в това, че се паркира там, където ни е най-удобно. Без значение на правила и знаци, и без да ни е грижа на кого пречим. Друго си е да се покажеш бабаит и баровец, все пак няма да векуваш там, я! Пък и много важно, че някой ще те напсува!

Показваме ви поредния случай на нагло и безочливо спиране – тамън в центъра на града, на здрачаване. Полицейските и общински служители вече разпиват по някое питие след работа, и както се оказва за пореден път – точно време наглеците да се паркират в пешеходната зона, в близост до сухите фонтани. Пишман търговци редовно спират на шарените пешеходни павета, а бабаити влизат в малките улички в суперцентъра с автомобилите си, за да хапнат в дюнерджийницата или да пият по един фреш в близкото еко, модно кафене!? И както се вижда – не обезпокоявани от никого и нищо?!?

Читатели на PZdnes.com алармират и питат – До кога, така?! И услужливо са снимали автомобилите така, че да се видят регистрационните табели.

31кола-център