В навечерието на 1-ви ноември – Ден на народните будители, в Народно читалище „Васил Петлешков-1874“, бе открита фотоизложба „Усмивки“, изготвена от фото-видео клуба към КСУДС гр. Брацигово. Тя е съставена от фотоси, запечатали важни моменти от живота на децата през лятото.

Трудът на младежите бе подпомогнат от дългогодишния спонсор на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, директорът на българо-американската фондация „Едно сърце” Николай Гавазов и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. Откриването на експозицията направи кметът на града Петко Петков.

Събитието уважиха представители на местното самоуправление, учители, бивши учители, дейци от читалището, медии  граждани и гости на града. С тържествен празничен концерт бе почетен празника на народните будители. По време на концерта бяха връчени стипендии на ученици над 16 годишна възраст по проект на фондация „Неве – Брацигово“. Фотоизложбата може да бъде разгледана до края на месец ноември т.г.

01деца1