BURGER CHEF- Пазарджик търси да назначи служител на длъжност КАСИЕР в заведение за бургери. 5 дни раб. седмица по 8 часа, почива се 2 поредни дни, поне един от които е през уикенда, перфектно заплащане, трудов договор, осигуровки, отпуски, безплатен порцион, приятен и сплотен колектив. Кандидатстващите трябва да имат задължително свидетелство за управление на МПС с категория Б. Предстои вътрефирмено обучение, което позволява на хора, които нямат подобен опит, НО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ, да опитат в тази сфера. Очакваме Ви. Тел. За връзка 0988320746

***

Търси се продавачка на закуски за обект в Пазарджик.

Телефон: 0894744408

***

СКЛАДОВИ РАБОТНИЦИ
Фирма КОСМОСТАР ЕООД търси да назначи складови работници (мъже).

Изисквания към кандидатите:
-Отговорност;
-Коректност;
-Шофьорска книжка.

Работно време: от понеделник до петък
За повече информация: 0895489050

***

Търсят се международни шофъори за Европа. Релация Германия-Италия-Германия. Кара се на двойки по 3 месеца и един месец се почива. Осигурен транспорт. Заплащане 1800евро+бонуси. Регион Пазарджик, Пловдив, София.

Име: Петър Илков
Тел.: +359896306300

***

ТЕЛЕВИЗИЯ ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ търси да назначи Оператор на видеокамера на трудов договор за работа в телевизията в град Пазарджик. Изисквания към кандидатите: Умения за работа в екип. Шофьорска книжка. Опит в работата с видеокамера е предимство. Ние предлагаме: Динамична работа в развиваща се медия. Добро заплащане и обучение. Трудов договор се сключва с „Телемедиа“ ЕООД Кандидатите трябва да изпратят подробна автобиография и актуална снимка. Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.