Намираме се пред прага на зимния сезон, а както знаем, зимата в планинските райони никак не е за подценяване. При натрупване на обилна снежна покривка от първостепенно значение е почистването на инфраструктурната мрежа с цел безпроблемно и безпрепятствено преминаване на автомобили, заяви кметъ на Сърница – Неби Бозов.

Едно от най-големите препятствия за снегопочистващата техника са паркираните МПС-та по улиците. За да облекчим зимното снегопочистване, както и самото преминаване през уличната мрежа през зимата, приканваме жителите на общината да прибират своите автомобили в обособените за целта гаражи и/или прилежащите дворове на техните имоти. Надяваме се, че заедно ще допринесем за по-благоприятно и по-безопасно придвижване из улиците на Община Сърница, допълни Бозов.

Докато времето позволява ще продължи и ремонтът на водопроводната мрежа в Медени поляни. Вчера стана ясно и това, че правителството ще отпусне средства за ремонт на инфраструктуратаа в града и прилежащите села за следващата година.

23медени1