Клошарка се установи на Автогарата в Пазарджик. Самотната жена е нощувала свита на кравай до един от северните входове на транспортното съоръжение. Тя не е агресивна, но от нея се носи ужасна смрад. Работещи на Автогарата разказват, че жената се навърта в чакалнята от понеделник, където дори през деня спи на пейките. Заради миризмата обаче и разнасящите се от нея телесни течности голяма част от пътниците, а и самите служители негодуват, затова тя е помолена да излезе навън, където е останала и през нощта.

Твърде вероятно е тя да е нощувала в района на транспортното съоръжение и предната нощ. По неофициална информация в понеделник жената е закупила билет за четвъртък до Атина, но от транспортната компания превозваща до южната ни съседка са категорични, че в този вид тя няма да бъде допусната за 12 часовия превоз до гръцката столица.

За да бъде качена на автобуса възрастната самотница трябва да бъде изкъпана с шампоан и със сменени чисти дрехи. За случая са информирани служителите на Регионалната дирекция „Социално подпомагане“. Очакваме развитие по случая.