Пазарджишки бизнесмен ще инвестира в развитието на спортните отбори с марката „Хебър“, както и в създаването на още по-добра спортна база, стана ясно днес по време на брифинга на кмета Тодор Попов. Името на човека и неговия бизнес все още не се оповестяват публично, но по наша информация става дума за местен човек, който вече е собственик на ЧЕЗ. Благодарение на него средствата за отборите са договорени от градоначалника, а от самите спортисти се искат единствено победи.

Момчетата трябва да са наясно, че ние искаме от тях да бъдат победители и шампиони, заяви кметът. Не ни трябват хора, които нямат хъс за победа. Той поясни и това, че ако играчите и във волейболния тим, и във футболния не докажат качествата си, ще бъдат заменени от нови. Осигурили сме им всякакви условия за работа, те са тук, за да играят и да покажат на какво са способни. – допълни Попов. Ако не можем да намерим класни български играчи, ще купим от чужбина, но в рамките на следващите две години отборите на „Хебър“ ще заемат достойните и полагащите им се места.

Освен с условия за игра и тренировки, местните спортисти разполагат и с невероятна публика и е недопустимо да губят на свой терен, каза още Попов.