Клуб Хевън и Съвета за младежка политика, в колаборация с Ротаракт клуб Пазарджик – Бесапара и Езикова школа Pathways, ви канят на благотворителна вечер, в която освен делнично парти, ще си спретнем и благотворителен търг.

Предвидена е различна програма и свежи награди, но най-важното за вечерта е каузата – събраните средства ще подпомогнат фонда на “Надеждата на Пазарджик – фондация, която подпомага деца и младежи постигнали успехи на различни състезания, олимпиади и пр.

Скоро ще ви загатнем с какво ще ви изненадаме, а вас ви очакваме на 14-и декември, за да си припомним, че четвъртък е малката събота и да се обединим заедно за надеждите на Пазарджик! – казват организаторите. Началото на партито е в 20 ч. , а в 18 ч. в сградата на Младежкия дом ще се състои благотворителен концерт, където ще видим младите таланти на Пазарджик и ще можем да участваме в благотворителна акция за каузата – подпомагане на фонда на “Надеждата на Пазарджик“ – фондация, която подпомага деца и младежи постигнали успехи на различни състезания, олимпиади и пр.

Публиката ще има възможността да се наслади на неизмеримия талант на учениците на гр. Пазарджик, които ще представят различни изпълнения в областта на музиката, танците и изкуството. Благотворителният коледен пазар „Коледни усмивки“, който ще се провежда по време на концерта, ще ви даде възможност да си изберете сладкиши, приготвени от прекрасните ни ученици и техните родители. След концерта ще се проведе томбола с множество награди.