Ексшефът на Ротаракт клуб – Пазарджик Любомир Джалев предложи брак на ексшефката на Ротаракт клуб – Пловдив и солистка на „Трио Сопрано“ – Биляна Андрончева по време на коледната вечер на най-успешния пловдивски фестивал Капана Фест на връх Рождество Христово. 

През цялото време на стената зад Любо върви добре познат епизод от сериала Приятели, на който пише „Ще се омъжиш ли за мен, Биби?“ – разказаха очевидци.

Общото им приключение, което завърши с предложение за женитба започва преди две години на едно общо събиране на клубовете им. Малко по-късно двамата се срещат случайно на черноморието, а Любо прави първата крачка към красивата Биляна. „Може ли да те поканя на вечеря“, изрича той, а докато вратите на асансьора се затварят чува „Обади ми се“.

В акцията по изненадата на Биляна се включват двата екипа на Ротаракт клубовете и още много приятели на двамата. Всички обаче пазят тайната повече от месец, а Любо е организирал всичко от най-малкия детайл, като основен помощници на сцената на Ядрото в Капана са Петя и Габриела.

Един час преди Трио Сопрано да се качат на поредно си участие този месец Биляна не предполага, че то ще е най-запомнящото се откакто е на сцена. А докато те пеят своите красиви песни за Коледа пред стотици плводивчани, целият приятелски екип са вече в No Sense и подгряват с шотове. На пода на втория етаж в клуба са наредени лампички, с които приятелите на Любо ще го прикрият, за да не може тя да го познае. В същото време той е маскиран на Дядо Коледа, а по пътя си до Ядрото раздава подаръци на малките пловдивчани, за да разсее всякакви съмнения даже и в празнуващите Коледа в Капана пловдивчани.

Точно в самия край на участието на Трио Сопрано, Петя извика при себе си джуджета от формация Елика, които се развихрят в романтичен танц, а след него преоблеченият Дядо Коледа вече сваля червените си дрехи под писъците на хората около сцената. Биляна, която до преди малко въобще не предполагаше, какво ѝ готвят най-добрите ѝ приятелки и бъдещият ѝ годеник, вече е заронила сълзи и плаче от радост. Любо се качва на сцената и пада на колене, и изважда снежно бял пръстен, който е точно по мярка на красивата оперна певица, а след минути е в нейните обятия. – разказа историята Младежки портал – Media kafe.

28биби-любо1

* Снимки: Media kafe