Излизат нови и нови подробности за издирваният за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов. Последно той работил в автосервиз. Негови познати го описват като скромен, леко затворен човек, но в никакъв случай не го определят като луд или психопат, съобщи „Телеграф“.

Вероятно Росен е причината Кети в последно време да взима антидепресанти . Двамата са имали връзка, въпреки че, Николова живеела на семейни начала с автомонтьора Неделчо Юнаков, става ясно от разпитите до момента. Кети срещнала Росен по спирки в Нови Искър и го качвала в колата си, като вероятно така са започнали отношенията между тях.

На 9-декември жената споделя във фейсбук профила си „В началото бяхме просто непознати… в края също“.
На 26 декември, 5 дни преди убийството, си е публикувала статус, че е във фактическо съжителство със съпруга си Неделчо Юнаков, който ѝ се пада втори съпруг. Според криминални психолози тези статуси показват, че в душата на жената нещо се е случвало.

Шесторният убиец Росен Ангелов, който се издирва от МВР, е тренирал като Рамбо. Това става ясно от снимки, направени в двора на вилата, в която се е укривал в село Луково. В двора са открити следи от стрелба. Росен се е целел в измайсторени от него мишени. Най-шокиращото обаче са навързаните на канап бутилки, по които той е стрелял, съобщи Канал 3.

Когато вчера полицията проникнала във вилата, тя била затоплена, а компютърът – включен. Най-вероятно убиецът е разбрал от медиите за полицейската акция и е успял да избяга. От полицията са категорични, че той не е напускал страната.

Росен Ангелов е бил съден за блудство и изнасилване на единадесет годишно дете във вилата, в която и сега се самонастанил. По документи имотът не е негов. Остава загадка как се е озовал там и ако сградата е необитаема, кой плаща за водата и електричеството в нея.

05убиец