С най-много посетители през изминалата година може да се похвали материалът ни за земетресението, което стресна пазарджиклии преди броени седмици. Тук е моментът да поясним и това, че поради независещи от нас технически причини, локалният брояч на сайта, който показва изгледите на даден материал не работи нормално. Особено ако в една статия изведнъж се стекат много хора. Класацията, която в момента ви показваме, е направена на базата на брояча в Google аналитикс, който се приема за най-достоверния брояч от всички възможни.

На втора позиция е текст, който е публикуван още през 2016 г. в рубриката „Съботни маршрути“, който е посветен на петте най-красиви села в Пазарджишко и е добавил 11 278 прочита към актива си през изминалата година.

На трета позиция е материалът посветен на нелепото убийство, което се случи на първи септември в Пещера .

На четвърто място е материал посветен на издирването на 15-годишният Георги Благоев.

На пето място – статията посветена на катастрофата между Братаница и Ветрен дол, в която загинаха трима души.

На шесто място е разказът ни за Илиян Кузманов и уникалното място, което той създава в Лондон.

На седма позиция е текстът касаещ издирването на пазарджиклийка, чиято изгубена лична карта бе намерена от друга пазарджиклийка и в крайна сметка двете се откриха.

На осмо място по читателски интерес е била статията за катастрофата между Братаница и Ветрен дол, но с уточнението, че в колата е имало трима, а не двама души.

На девето място е статията за многолюдните Мало Конаре и Драгиново, които са в топ 10 на най-големите села в България.

На десета позиция – В деня на Независимостта изписаха бебе с национална носия от болница „Здраве“

05пз

Най-четен до 14.00 ч.  днес е материалът за бебето на народния представител Йордан Младенов, а вижте и останалите до десет:

05януари