Димитър Миярев от Брацигово е най-новият милионер в България, след като малко преди нова година е изтеглил билет от игра на късмета. След като го купил го забравил и едва вчера се сетил, че може да провери дали съдбата е благосклонна към него. Така се оказало, че точно този билет крие  печалба от един милион лева. Димитър Миряев е женен и живее в родопското градче. Той заяви, че няма намерение да се променя спрямо останалите хора, а също така, че ще почерпи приятелите си за печалбата, която определено ще промени живота на семейството му. Неговата съпруга разказа, че на първо време планират екскурзия, както и редица подобрения в дома си.

Димитър е на 41 години. Работи в сферата на строителството. От няколко месеца има предчувствие, че ще спечели и затова редовно изпробва късмета си. В началото на новата година щастието му се усмихва с огромната печалба от билет „Златните пирамиди за милиони“.

„Добре се чувствам, още не мога да повярвам“, каза късметлията и добави, че не си е представял по-добро начало на 2018-а година. Печелившият билет е закупил от пункт на Национална лотария в Lafka в Брацигово. Димитър го изтрива у дома, без да подозира за огромната изненада, която го очаква. А голямата еуфория настъпва съвсем скоро, когато и последното оставащо му число 19, излиза в бонус числата.

„Първоначално се шокирах, след това много време не можех да повярвам“, споделя с вълнение съпругата на най-новия милионер Красимира. Димитър вече има планове за какво ще похарчи част от парите. Най-напред ще заведе семейството си на екскурзия, а след това ще си купят кола и жилище.

11Dimitur Miarev_1 milion leva (1)