“Искам да покажем хубав волейбол. За мен има два фаворита на този турнир и това са отборите на Нефтохимик и Монтана, другите сме претенденти.

Ще се опитаме да се изкачим колкото се можем нагоре. Според жребия двата фаворита са в двата потока, така че да играят един фаворит е много голяма, но ние ще направим всичко възможно да играем финал. Миньор е точно отбор, който абсолютно няма какво да губи.

Отбор, който не трябва да се подценява в никакъв случай. Те са млади момчета, които когато играят освободено, могат да направят много силни мачове, както се получи. Не трябва да се подценяват. Нямаме право на грешки, защото който загуби, си тръгва за вкъщи. Трябва да се изиграе умно този мач”, заяви Атанас Петров, старши треньор на ВК Хебър.

Преди ден в офиса на БФВ бе изтеглен жребият за двойките, които ще играят в четвърфиналите за Купата на България. Той отреди на 12-и януари (петък) ВК Хебър Пазарджик да се изправи срещу ВК Миньор Перник в първия двубой от финалната фаза. Мачът ще се изиграе в зала „Младост” в гр. Монтана от 12:15 ч., а при победа нашите момчета се класират за полуфиналите, които ще бъдат на следващия ден.