От началото на тази година тримата общински съветници от АБВ – Атанас Шопов, Руди Синапов и Ангел Минков поправят катерушки и пейки в целия град. Сигнал за нередностите те получават от свои приятели, а най-късно ден след това отстраняват повредата, като веднага дават отчет на „поръчителя“ на ремонта във фейсбук. Вижте сами:

10абв110абв2 10абв310абв4

А ето и самия сигнал подаден на 7 януари от Миглена Чавдарова:

Сигнал към общински съветник Атанас Шопов, община Пазарджик.
Обръщам се към Вас с молба да сезирате необходимите компетентни органи, относно детска площадка намираща се в парка зад болница Ескулап, за да бъде извършен оглед. Детската площадка в парка е с опасни за децата съоръжения, люлките висят, с разбити болтове и стърчащи метални елементи. В парка има монтирани фитнес уреди, които са разбити и опасни, защото няма предупредителни знаци, че не функционират и биха подлъгали желаещите да ги използват. Паркът е с разбити плочки, детска количка е невъзможно да премине през него, децата няма как да играят, защото няма пространство, което да е обезопасено. Няма нито една здрава пейка, която да се използва рационално. Вечер паркът е неосветен, през деня се разхождат кучета, въпреки забранителните знаци, които са почти демонтирани.
Цялостното състояние на парка е повече от злокобно. Като изключим факта, че кварталът не е никак малък и живущите в него няма къде да се разходят, децата няма къде да играят, се надявам, че не е необходимо да се стига до поредния фатален инцидент, за да се обърне внимание и да се подобри и най-вече обезопаси детската площадка в него.
Моля за Вашето съдействие по случая!