Успешната серия от победи на ВК Хебър убедително продължи и тази вечер, когато в препълнената спортна зала „Васил Левски“ в Пазарджик нашите „тигри“ демонстрираха самочувствие и умение и почти без проблем смазаха съпротивата на гостуващия отбор от Дупница. Първият гейм бе спечелен с резултат 25:20 и продължи двадесет и четири минути. Вторият сет отиде при нашите с 27 : 25 , като се запази първоначалното преимуществото на домакините. Третият гейм бе изключително оспорван, като състезателите на Марек Юнион – Ивкони въпреки съпротивата го загубиха и той завърши с резултат 26:24.

Интересно е това, че треньорът на Марек – Иван Тасев, миналата година бе спряган за помощник – треньор на Хебър, но в последния момент реши да замени напусналият в Дупница Найден Найденов, който пък отиде да тренира „Нефтохимик“ в Бургас.

Волейболен клуб “Марек Юнион-Ивкони” е основан през 1996 година в град Дупница. През първите четири години от съществуването си носи името „Атлетик“. След това обаче преминава под управлението на шефа на транспортно-туристическата фирма „Юнион Ивкони“ – Ивайло Константинов и клубът бива прекръстен на познатото ни днес наименование.

Днес стана ясно и това, че официалните фен артикули на Хебър са вече в продажба. Фен щандът на клуба е разположен в клуб Хевън, до спортна зала “Васил Левски”, където ще намерите официална екипировка на ВК Хебър и различни фен продукти, включително вино, чаши, шалчета и др. Скоро очаквайте и онлайн на www.hebarvolley.com.

27вк хебър

Ето какво предстои на волейболния ни клуб през февруари в битката за Суперлигата

10-02-2018
18:30
Васил Левски
Пазарджик, България
Хебър Пазарджик Монтана
20-02-2018
18:30
Васил Левски
Пазарджик, България
Хебър Пазарджик Добруджа 07
23-02-2018
18:30
Васил Левски
Пазарджик, България
Хебър Пазарджик Черно море