На 9-и февруари в ресторанта на Гранд хотел „Хебър“ в Пазарджик се състоя вторият годишен бал на Съвета за младежка политика, а само четири дни преди това беше рожденият ден на формированието, което създава възможности за пълноценно прекарване на свободното време на много млади хора от града и региона. Съветът за младежка политика насърчава инициативността и предприемчивостта на младите и разчита на подкрепата на община Пазарджик.

Припомняме, че именно Съветът за младежка политика е инициатор за музикалните фестивали на Пазарджик, за поредица от срещи и събития свързани с бъдещата реализация на сегашните ученици. Една от анй-скорошните изяви на Съвета бе публичен дебат с едни от най-добрите дебатьори в страната на тема „За или против българския песимизъм“.

 

По време на бала е бил направен отчет на събитията, които са били реализирани през изминалата година. Благодарим на всички младежи и на нашите партньори, които ни уважиха и присъстваха в този важен за нас ден, съобщиха от Съвета за младежка политика.

11бал211бал