Фирма, която се занимава с производство на обувки се включи в предаването „Шеф под прикритие“ и стигна до септемврийския град Ветрен, където е един от двата им цеха. Така тази вечер по НОВА ТВ ветренката Стефка, стана герой в епизода. Тя окуражаваше шефа си Димитър Ковачев, докато той се опитваше да направи подметка на обувките, които фирмата му произвежда.

23стефка1

 

Младата жена му представи плюсовете на родното си място и с лекота го поведе към тънкостите в своята професия, без да знае, че това е човекът от когото зависи живота ѝ в този момент. Стефка разказа, че дъщеря ѝ е на 14 години  и учи в софийската Природо-математическа гимназия, тя е там заедно с баща си, за да не е сама в столицата. Така животът ѝ е доста труден, но във Ветрен тя е живее в семейството на нейните родители.

„Служителите като нея са голяма рядкост и можем да помогнем да се почувства добре“. – заяви Димитър Ковачев, който е един от собствениците на „Колев и Колев“.

В края на предаването стана ясно, че Стефка, която бе окачествена като „смел човек, при който стреса идва в повече“, получи шанса, да отиде на разходка с дъщеря си в Лондон, за сметка на фирмата.

23стефка2