Пазарджиклийката Златка Райкова този понеделник се превъплъти в Лу Бега, като изпълни легендарното му парче Mambo No. 5, в рамките на реалити формата „Като две капки вода“ по НОВА ТВ. В третата вечер от началото на тазгодишното издание, нашенката не пожъна успеха, който я спохождаше до момента. Изпълнението ѝ предизвика много противоречиви мнения у журито.

12хилда

Хилда Казасян заяви: „Златка за пореден път много ме изненада, малко обърка ритъма накрая, но се справи фантастично. Особено в началото, на тази изключително трудна задача.“12фънки

Димитър Ковачев – Фънки не се прояви като кавалер и съвсем откровено каза: „В живота е така, ту горе, ту долу. Не се получиха нещата, беше много зле, мазало по средата, просто Бега е певец с много суинг и това изпълнение беше егати  трагедията.“12джуди1

Вместо Маги Халваджиян, този път в третия стол на журито беше брат му Джуди. За да не отчая Златка Райкова, той подходи снисходително и мнението му бе, че няма да коментира песента. „Мен ме впечатлиха други неща, аз гледах движенията и начина, по който тя изпълни небрежните движения на изпълнителя, което беше добре.

12златка1

С първото изпълнение на песента на Михаела Филева ни впечатли много, с песента на Ваня Костова направо ни удари в земята. И след като толкова си вдигнала летвата, та ни удари в земята, сега това изпълнение ни кара да сме леко разочаровани. Но е важно да знаеш, че имаш поведение на професионален актьор и това е много важно.“ – каза Халваджиян.

Вече е ясно, че Златка няма шанс да бъде на върха тази вечер, но въпреки това пожъна аплодисментите на публиката. Едно от най-добрите превъплъщения и изпълнения на участниците бе това на Славин, който влезе в кожата на Фреди Меркюри.

В публиката също имаше пазарджишко присъствие – „Мюзик айдъл“- ът Тома Здравков подкрепяше Славин.

Но овациите обра Константин и хитовата песен на Папи Ханс „Кекс“.

12коцето