16сашо пасков

Пазарджишкият актьор Сашо Пасков влезе в новия сезон на сериала „Откраднат живот“, разказа за PZdnes.com артистът, направил незабравими образи на сцената на ДКТ“Константин Величков“ в Пазарджик.

Ролята ми е съвсем епизодична, допълни Пасков. Става дума за пациент, когото трябва да лекуват в болница „Свети Кирил“. Епизодът с негово участие ще бъде излъчен на 30 март. Припомняме, че пазарджиклийката Янина Кашева е в една от централните роли на сериала, тя участва в него с ролята на любимата на децата педиатърка д-р Кръстева.

Актьорът се е снимал за спомен пред „регистратурата“ на болницата, която е основното място за снимките в интересния сериал, който разказва няколко истории. В първия сезон стана ясно, че по време на дежурство, млад лекар сменя болното си дете със здраво, но съдбата му е подготвила изненада.

Пост фактум става ясно, че синът му е станал един от най-добрите лекари и е бил спасен от приятел на баща си, който му е направил сърдечна операция.

Във втория сезон, в развитието на събитията, се включи и Юлиян Вергов(доц. Банков), който зае мястото на Стоян Алексиев(бащата д-р Генадиев), а в настоящия историята продължава с продажбата на болницата на мъж, чийто средства са от неясен бизнес. В този сезон мястото на директора на болницата е заето от  Емил Марков, който от първия сезон познаваме като д-р Петър Захариев.