Община Пазарджик и Художествена галерия „Станислав Доспевски“ организират творческа среща с Илия Михайлов. В рамките на инициативата ще бъде представена първата авторска книга на пазарджишкия блогър, който е и учител по история в СУ „Георги Брегов“. Той е известен на пазарджишката общественост с изключителната си активност в социалните мрежи, както и със собствения си блог, който към момента се радва на над 10 хиляди последователи.

23илия

Книгата със заглавие „Побързай“ ще бъде представена от писателя Георги Спасов. Тя включва 44 импресии, бележки и кратки разкази. Илюстрациите към изданието са на ученичката Катрин Малинова. Момичето е ученичка в художествена паралелка в СУ „Георги Брегов“ и е сред талантите на Пазарджик – с десетки национални отличия от художествени форуми, проведени през последните години в цялата страна. Като съпътстваща проява младата художничка ще представи и своята първа самостоятелна изложба.

 Издаването на първата авторска книга на Илия Михайлов се реализира с финансовата подкрепа на община Пазарджик.

Представянето ще се състои днес,  22 март, четвъртък, от 18.00 ч. в залата на Художествена галерия „Станислав Доспевски“-гр. Пазарджик.