Ана ГРОЙС, PZdnes

Две пълни театрални зали са разпродадени за броени часове. Истерията е за хитовото представление на пазарджишкия театър „Жена ми се казва Борис“, което ще се играе отново на сцената на ДКТ „Константин Величков“ на 16-ти април.

Заради огромния интерес към постановката от страна на пазарджишката публика, ръководството на театъра и актьорският състав са взели решение на същата дата да се изиграят две представления – от 17:00 и от 19:00 часа. Билети и за двата часа вече няма. Желаещите зрители могат да изчакат търпеливо следващото гостуване на постановката през юни, когато ще могат да видят отблизо играта на цяла плеада любими български актьори.

В хитовата постановка участват Ернестина Шинова, Станимир Гъмов, Петьо Петков – Шайбата, Стефан Рядков, Румен Угрински и Диана Любенова, а режисьор е екс директорът на пазарджишкия театър Владлен Александров. „Жена ми се казва Борис“ е най-играната постановка у нас – 100 пъти на сцена за една година. Интересът към комедията не стихва и се очаква постановката да направи европейско турне до края на годината.

Никой няма да иска  да се окаже в положение, когато любовница му внезапно му заявява, че ще се срещне с жена му, за да й разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка! Случайността изпраща на Жорж (Станимир Гъмов) спасител, в лицето на артистичния и изобретателен Борис (Румен Угрински).

“Спасителят” обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга – любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация…..

Като алтернатива до края на месеца почитателите на театралното изкуство могат да избират между постановките „Бихте ли слезли от жена ми“, „Бутилка оцет“, „С любовта шега не бива“, „Любовните трепети на тарантулите“, „Малкият принц и „Храбрият оловен войник“.