Най-възрастната пазарджиклийка живее в Пловдив

Най-възрастната пазарджиклийка живее в Пловдив

Най-възрастната пазарджиклийка Анна Томова, която е съименница на известната оперна певица, е на 103 години и живее в Пловдив, сочат данните на ГРАО – Пазарджик. Достолепната дама се намира там, защото е при дъщеря си. На 14 май баба Анна ще стане на 104 години.

Само две години по-млада от нея е Стоянка Танова Стойнова от Сарая. Баба Стоянка изцяло разчита на грижите на дъщеря си, която вече е на осемдесет. Загубила е съпруга си преди тридесет години, а сина си преди повече от десет. Радва се на любовта на внуци и правнуци. Миналата година послучай юбилея си баба Стоянка получи и торта от името на кмета Тодор Попов(на снимката).

В Звъничево имаме трета столетница, която е на 101 години. До края на 2018 г. в общината ще има още двама столетници, тъй като мъж и жена, през август и септември ще съберат роднините си на тържества послучай своето стогодишно съществуване.

Неотдавна почина столетникът Никола Зънгаров от Равногор, който бе на 102 години, а само няколко месеца го деляха от рождения му ден.

 

Няма коментари.

Няма коментари!

Все още няма коментари.

Остави отговор