Двубоят на Хебър срещу Свобода /Пещера/, от 26-тия кръг за първенство на трета лига, бе спечелен от злените с резултат от 4:1 и записахме 15-а поредна победа. Срещата се игра на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик.

Още в първото полувреме пролича, че успехът ще е на страната на нашия тим, а то завърши 2:1 за Хебър след попадения на Серафим Михайлов и Руслан Иванов. В нашата врата пък се разписа Кристиян Джамов. Във второто полувреме голмастори станаха Кирил Георгиев и Стефан Лачов. Гостите от Пещера не останаха длъжни и атакуваха домакините, но не успяха да отбележат успех във вратата на зелените. След този мач Хебър запазва второто си място в групата, а следващата събота ще играе в София с ЦСКА – 1918.

Община Пазарджик и ФК Хебър организират безплатен превоз за феновете на отбора за гостуването срещу ФК ЦСКА 1948 (София). Двубоят е на 28-и април, събота, а отпътуването ще бъде в 13:00 ч. от стадион „Георги Бенковски”. Всеки желаещ трябва да се запише чрез обаждане на тел. 0898 310 551. Местата са ограничени. Важно: всеки пътуващ трябва да носи лична карта, за да бъде допуснат до стадиона.