Още в първия от общо трите дни на турнира по художествена гимнастика „Golden Pirin Cup“ в Благоевград, гимнастичките на СК“Диляна Прима“ се представиха блестящо. В турнир ще вземат участие над 600 деца. Дара Стоянова успешно изигра новото си съчетание с обръч и успя да вземе три сребърни медала, за без уред, обръч и на многобоя.
04дара
Ади Данова успешно дебютира в А категория и се пребори за бронзов медал на въже. И двете играха в А категория ДМВ до 10г. и много успешно представиха клуба при изключително висока конкуренция. Успешно представяне имаше и при ансамблите, момичетата, благодарение на отборната игра се класираха на 8 място, а при тях конкуренцията също беше огромна.
04адриана
Клуб по художествена гимнастика „Пирин“ е организатор и инициатор на „Първи международен турнир „Golden Pirin Cup“, който ще продължи до неделя в Благоевград. От 3 до 6 май в зала „Скаптопара“ грациите ще покажат финес и талант чрез своите изпълнения. Програмата започна на 3 май от 13:30 часа с техническа и съдийска конференция и продължи с изпълнения на състезателките до 10-годишна възраст, а в 17:30 ще бе награждаването.
04диляна 04диляна1