Здравейте,искам да споделя колко съм ядосана,разочарована и възмутена от верига магазини Кауфланд Пазарджик!Нагло,нахално и под всякаква критика държание на служителите, става въпрос за прословутите ваучери, които ти може да получиш ако чакаш повече от пет минути на каса. Тъй като чаках повече от десет минути, реших да поискам такъв ваучер, започна разпит, как, кога, при коя касиерка, пълен цирк.

Получих този ваучер,стойността на който е три лева и се започна шушукане,клюкарене от служителите на магазина,че едва ли не лъжа,че съм злепоставили касиерката,чието име пише на бележката,че съм нахална и т.н и т.н.Писах във страницата на магазина във фейсбук,получих извинение и обеснение, което е крайно недостатъчно да компенсира нервите,ядът и възмущението,които за пореден път изживявам в този магазин.

Призовавам всички да си търсим правата, да се борим за тях, също така хора добре си гледайте бележките ,когато пазарувате в Кауфланд, почти всяка втора бележка има разлика с цени в магазина и цени на каса. Нека не бъдем доверчиви овце, а достойни граждани с права, които да не позволяваме да бъдат нарушавани!

Антоанета Маринова, Пазарджик