Бях много развеселена от факта, че доскоро титулуваният враг №1 на сайта Виделина и цялото човечество Марин Рачев и неговите схеми, бяха отново заменени с материал отпреди година и косур, касаещ PZdnes.com. Първо, защото въпросният „материал“ е закачен за основния брояч на въпросния сайт, а броят на т.нар. прочити съответства на броя на кликанията върху сайта и по-конкретно върху всеки един от текстовете, коментарите, рекламите, и където са намерили за добре да кликат читателите, за периода от осми април 2017 г. до днес.

Което означава, че за една година въпросният сайт е бил накликан  589 004 пъти. Така казват специалистите, не си го мисля аз.

Но по-интересно е, че въпросният сайт има следният изглед в Симилар:

08виделина

И за да стане по-ясно, излиза, че Виделина има на 100% посетители от forum.gtsofia.info. Каквото и да означава това. Те си имат „специалист“, който ще им го разясни.

В повече подробности няма да навлизам. Надявам се да си направят изводите. Също така „почтените“ хора от този сайт, хич не си поплюват. Трият наред, където могат публикациите на PZdnes.com в този случай и на Pa-media.net. Иначе овикаха орталъка, че срещу тях се упражнява цензура. Това поведение на мен ми идва леко шизофренично. Не знам вие как го намирате. Но в крайна сметка всеки получава това, което си е заслужил. Поне аз вярвам в това.

14април-виделина-пзднес и па-медия

С това приключвам. Всеки път когато Виделина види, че сайтът ми тръгва нагоре, прибягва да стария си материал, който периодично се видоизменя според моментното настроение. И за да не се чудят „колегите от Виделина“, какво става от няколко дни насам, просто си оправих брояча. Имаше технически проблем, който вече е отстранен.

Ненков, вразуми се, това, че си изтърваваш нервите, не ти решава проблема. Още чакам да видя показанията на Гугъл аналитик. Май преди месец обеща да го покажеш?

P.S. И в тази връзка искам да питам всички партийци, които споделят текстовете на Виделина като – Николай Янев от „Да, България“, Иванка Бечева – Кърджийска от „Загорово“ и моята уважавана приятелка Янка Кметска, споделяте ли и съгласни ли сте с триенето на материали от фейсбук? Съгласни ли сте с поведението на собствениците на сайта, чийто материали споделяте и вярвате ли все още в тяхната почтеност?