Хебър завърши с равен резултат последният си за сезона домакински мач срещу Сливнишки герой, на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик. Въпреки желанието си да спечелят двубоя момчетата на Танчо Калпаков чуха последният съдийски сигнал при резултат 1:1. Срещата е част от тридесет и трети кръг на Югозападна трета лига. За първи път „зелените“ играха с новите си юбилейни екипи, които может да видите – ТУК

Изглежда, че за равенството вина имат и ветераните, които днес играха с ветераните на Левски, а с двубоя започнаха и тържествата посветени на вековния юбилей от създаването на първия футболен тим в Пазарджик.

26ветерани

Играният днес мач между ветераните на Хебър завърши срещу ветераните на Левски (София)също с равен резултат 5:5. Видяхме, че възрастта не пречи на умелата и класна игра, като попаденията за нашите вкараха: Красимир Василев, Стоил Фърцов, Владимир Данов и Спас Гигов, а за Левски: Георги Иванов – Гонзо, Веселин Минев, Христо Йовов и Дончо Донев.

В нашата група Свобода – Пещера изгуби от Вихрен – Сандански. Пещерци гостуваха в южния град, а резултатът от срещата е 2:0 в полза на домакините.