Неделният ден донесе лавина от медали за състезателките на „Диляна Прима“ от едноименния пети юбилеен турнир на спортния клуб, който тече от вчера в спортна зала „Васил Левски“ в Пазарджик.
Три златни и един сребърен медал спечели с безапелационното си представяне Дара Стоянова, като нейните отличия бяха съответно в многобоя, обръч, без уред и сребро за представянето с въже.
27дара -награди
При девойките младша възраст, родената през 2007 Божидара грабна първите места с игра без уред, топка и в многобоя.
Адриана Данова в категория А 2008 г. взе сребро в многобоя, бронзов медал на въже, обръч и без уред. 
Дани Антонова е състезателка във възрастова група 2007 г. , тя спечели злато на без уред, както и сребърен медал на топка и в многобоя. Мария Гигова също си тръгна със сребърен медал за игра без уред. Василена Кръстева и Йоана Аргирова се пребориха за бронз на без уред и многобой. Всички те са от възрастова група 2007 г.
27дара -купа
В категорията деца 2008 Б състезателките на „Диляна Прима“ също отвоюваха призови места. Ивайла Табакова се пребори за златен медал, Любомира Камбурова- сребърен, Кристиана Понева и Нола Тотина, пък спечелиха бронзови медали.

Вяра Петкова от 2009 г. взе злато на без уред и на въже. При девойки младша възраст 2006 г.  Ани Чакърова взе бронз при без уред, злато на обръч и бронз в многобоя.
27дара-девойки старша възраст
При девойки старша възраст атрактивната Стефани Трифонова взе златото на обръч, сребро на топка и бронз за бухалки. Грациозната Гергана Синапова взе злато в многобоя, лента и топка, и бронз на бухалки. И третата артистична гимнастичка в международното класиране от „Диляна Прима“ – Николета Пенова сребърен медал на лента и бронз на обръч.
27деца
И всичко това не би било възможно без самотвержения труд на треньорския екип на клуба – Вили Петкова, Маргарита Николова, Диди Кирова и Уляна Айналиева. „Най-добрите, търпеливи и прекрасни треньорки“, както ги характеризират благодарните родители. Специални адмирации и за почетния председател на клуба – Виолета Георгиева, майка на „златното момиче“ – Диляна Георгиева, която е кръстница на клуба.