Международен Турнир „Impala“ се състоя през почивните 2-и и 3-и юни в Стара Загора, а Пазарджик отново бе достойно представен от състезателките на „Диляна Прима“. В събота, във възрастовата група на децата родени през 20010г. Александрина Митева спечели сребърен медал в дисциплина без уред, а Вяра Петкова бронзов медал за деца родени 2009г.

Ансамбълът с деца 2009г. изигра много добре съчетанието си с топки и получиха силни овации от публиката.

В неделния ден в много оспорвана конкуренция в Категория А, за деца родени 2008г. Адриана Данова успя да се пребори за сребърен медал на без уред .
 Дара Стоянова за същата категория, в наистина много оспорвана борба, три пъти успя да се класира на второ място и спечели три сребърни медала и купа в многобоя.

След анализ на състезанието и разпределение на тренировките до предстоящото държавно първенство в Камчия на момичетата, г-жа Петкова най – после намери повод да се усмихне и да похвали своите малки грации. Добро представяне имаха Йоана Аргирова и Божидара Пепелова, която въпреки многото участнички успя да се класира на седмо място за съчетание с топка.
 С Вили Петкова, Дара Стоянова, Адриана Данова, Божидара Пепелова и треньорката Уляна Айналиева.