„Най-уникалната“ класна на света е Пенка Драганова и това става ясно от най-сладкото обяснение в любов, което може да съществува. При това съвсем буквално. Вижте.

03пепа

Само до преди година Пепа Драганова бе шеф на новинарския екип на местната телевизия „Телекабел“, като бе част от фирмата, от момента на създаването на блока с новини. Миналата година Пепа стана част от педагогическия състав на Спортното училище в Пазарджик, а целият ѝ клас не спира да я удивлява с находчивите и много мили начини да ѝ се обясни в любов.

Част от учениците от 7 „б“ клас ще продължат образованието си в други школа, а тези които остават, ще продължат да радват своята класна и родителите си с жаждата за знания. Сертификатът от седмокласници винаги ще остане скъп спомен за „най-уникалната“ класна.

03пепа-клас 03пепа1

Държавният план-прием за Спортното училище в Пазарджик за учебната 2018/2019 година включва шест нови вида спорта. Баскетбол, карате, колоездене, лека атлетика, кикбокс и тенис на корт са дисциплините, които ще бъдат добавени към досегашните в училището и ще бъдат разпределени в общо 8 паралелки. Освен квалифицирана подготовка, Спортното училище предлага на своите възпитаници и ново, реновирано общежитие, пълна екипировка и столово хранене.

Първият етап на кандидатстване вече се проведе от 20.05 до 20.06., а вторият предстои от 09.08 до 15.08. Приемните изпити за него са в периода 16.08 – 22.08.2018 г.

Днес директорът Георги Георгиев връчи удостоверенията за завършен седми клас на 42 -ма възпитаници на школото. Малка част от тях ще се преместят, а останалите ще продължат да катерят високи спортни върхове. Пожелаваме им успех!