Представяне на проекта „Визия за България” в областния център Пазарджик ще организира народният представител от БСП Йордан Младенов. В дискусията участие ще вземат експерти от парламентарната група и националния съвет на партията в сферите на образованието, здравеопазването, икономиката, земеделието.

Документът „Визия за България” съдържа идеи, с чието реализиране да бъде променена системата на прехода. Проектът е отворен и със своите предложения и компетенции могат да участват всички граждани и неправителствени организации, коментира Йордан Младенов. Целта е с обединени усилия да зададем нов път за развитие на държавата, добави той.

Според него проектът е ключ към обединение на повече хора в България. Очакваме подкрепа и дискусия по предложенията и от други партии, защото това е план, с който да се преборим с демографския срив, заличаването на нацията, изтичането на млади хора и с най-сериозните проблеми, за да не бъдем най-бедната и изчезваща европейска държава, каза Младенов. Проектът „Визия за България” съдържа идеи по сектори, които, след широко обсъждане, предстои да бъдат облечени във финансова рамка. Той беше представен на национално съвещание на партията в София. Дискусията в Пазарджик ще бъде през септември.

Надявам се повече активни хора да се включат със свое мнение и конкретни предложения в различните сфери и да се получи сериозен дебат, заяви Йордан Младенов. лизиране да бъде променена системата на прехода. Проектът е отворен и със своите предложения и компетенции могат да участват всички граждани и неправителствени организации, коментира Йордан Младенов. Целта е с обединени усилия да зададем нов път за развитие на държавата, добави той.

Според него проектът е ключ към обединение на повече хора в България. Очакваме подкрепа и дискусия по предложенията и от други партии, защото това е план, с който да се преборим с демографския срив, заличаването на нацията, изтичането на млади хора и с най-сериозните проблеми, за да не бъдем най-бедната и изчезваща европейска държава, каза Младенов.

Проектът „Визия за България” съдържа идеи по сектори, които, след широко обсъждане, предстои да бъдат облечени във финансова рамка. Той беше представен на национално съвещание на партията в София. Дискусията в Пазарджик ще бъде през септември. Надявам се повече активни хора да се включат със свое мнение и конкретни предложения в различните сфери и да се получи сериозен дебат, заяви Йордан Младенов.

* Снимка: Васил Василев