Надпяването на Атолука вече започна, а участие в него ще вземат пенсионерски клубове от цялата страна. Вече пристигнаха гостите от Димитровград, Хасково, Съединение, Сопот, Пазарджик, Пловдив, Говедаре, Ракитово и Цалапица. Първи пристигнаха участниците от Панагюрище и бяха посрещнати от пушещи скари, студена бира и множество сергии.

5асарел

Екстрата на днешния ден е сергия, където децата и внуците ви могат да бъдат оцветени. С това се е ангажирала млада дама, която има цял каталог с маски, които можете да получите върху лицето си срещу скромно заплащане. Така малчуганът с вас може да се превърне в любим анимацинен герой, фея или клоун.

4пенсионери6 5пенсионери7

Съборът – надпяване бе открит от председателката на пенсионерски клуб „Дълголетие“ – Брацигово, а домакините застанаха първи на сцената, за да поздравят гостите с три свои изпълнения.

4пенсионери

По време на надпяването ще видим и изпълнения на каба гайди, които ще зазвучат около обяд. Освен тях тук вече са и изпълнителките Петя Кенанска, Стефка Петкова, Калина и Невена от „Планета“.

4пенсионери2 4пенсионери3 4пенсионери4 4пенсионери5