Спектакълът „Паника в хотела“ ще представят на 26 ти септември, сряда, от 19:30 часа , в читалище “ Просвещение“ в Стрелча.  Автор на пиесата е Рей Куни, във великолепно изпълнение на трупата на Театър „Гео Милев“ от град Стара Загора.

Два часа смях и гарантирано настроение, обещават организаторите. Цената е 7 лева. Билети се продават в читалището.
ПАНИКА В ХОТЕЛА
РЕЙ КУНИПРЕВОД, ПОСТАНОВКА И МУЗИКАЛНА СРЕДА:
ПРОФ. АНДРЕЙ АВРАМОВ

СЦЕНОГРАФИЯ И КОСТЮМИ:
ТЕОДОРА ЛАЗАРОВА

В РОЛИТЕ:

Христофор Недков, Стефан Делев, Илчо Димитров
Илина Илиева, Велин Величков, Иван Калошев
Стефан Борисов, Светла Тодорова, Мария Пенчева

Началникът на кабинета на английския премиер решава по време на нощно заседание да си уреди любовна афера в съседния хотел. Съдбата, обаче му е приготвила безброй неприятни изненади. Разкриването на тази „невинна“ фриволност застрашава не само личния му живот, но може да предизвика политически скандал и правителството да падне! Положението излиза извън контрол, настъпва тотална паника, в която се включват любовници, ревниви съпрузи, подозрителен персонал на хотела и неидентифициран ТРУП!!!

    Това накратко е сюжетът на тази брилянтна комедия. Старозагорският театър вече срещна зрителите с две други комедии на семейният тандем Рей и Майкъл Куни – „Далавера за леваци“ и „Голямото надлъгване“ се радваха на голям зрителски интерес и дълъг живот. Но сега мерникът на сатиричното жило е насочен към моралния облик на управляващата класа. Авторът поставя героите си в невероятни комични ситуации и с неподражаем хумор се надсмива над самозабравилите се политици.
    Ако искате да се насладите на тази съвременна блестяща комедия, не пропускайте „Паника в хотела“!