На 04.10.2018 г. (четвъртък) народните представители от ПГ на „БСП за България“ ще посетят област Пазарджик, за да обсъдят с гражданите „Визия за България“. Ще се проведат следните срещи:

–        –        В 16:00 часа, в залата на хотел „Хебър“, в гр. Пазарджик ще проведе срещата на депутатите проф. Иво Христов, проф. Румен Гечев, Георги Михайлов, Йордан Младенов, Георги Гьоков и Стоян Мирчев  с представители на бизнеса, учители, лекари, земеделски производители.

–        –        В 17:30 часа, в читалището в гр. Батак ще се състои дискусията с народните представители Дора Янкова, Богдан Боцев, Николай Пенев и Михаил Христов.

–        –        В 17:30 часа, в залата на общината, в гр. Белово Визията ще представят народните представители Станислав Владимиров, Николай Цинков, Цветан Топчиев и Никола Динков.

–        –        В 17:30 часа, в Художествената галерия в гр. Велинград ще се проведе среща с депутатите  Атанас Костадинов, Димитър Данчев, Иван Ибришимов и Николай Иванов.

–        –        В 17:30 часа, в Камерната зала на Театъра, в гр. Панагюрище с обществеността ще се срещнат зам.-председателите на ПГ на левицата Георги Свиленски и Христо Проданов, както и народните представители  Георги Йорданов и Веска Ненчева.

–        –        В 17:30 часа, в заведение в центъра на град Сърница народните представители Славчо Велков, Чавдар Велинов, Николай Тишев и Георги Андреев ще се срещнат с обществеността.

–        –          В 18:00 часа, в читалище „Развитие“, в гр. Пещера Визията ще представят зам.-председателя на ПГ на левицата Весела Лечева и народните представители Йордан Младенов, Милко Недялков, Васил Антонов и Манол Генов.

–        –        В 18:00 часа, в читалището в гр. Ракитово ще се проведе дискусията с депутатите проф.  Румен Гечев, Теодора Халачева, Георги Гьоков и Тодор Байчев.

–        –        В 18:00 часа, в комплекс „Секвоите“, в  гр. Септември на срещата ще присъстват народните представители проф. Светла Бъчварова, Николай Бошкилов и Илиян Тимчев.

–        –        В 18:00 часа, в Младежкия дом, в гр. Стрелча с обществеността ще се срещнат депутатите Александър Симов, Филип Попов, Явор Божанков и Иван Иванов.

–        –        В 18:00 часа, в читалището, в с. Лесичово, община Пазарджик , с гражданите ще се срещнат зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев и народните представители Петър Витанов, проф. Анелия Клисарова и Пенчо Милков.

–        –        В 18:00 часа, в Историческия музей в гр. Брацигово ще се състои дискусията с депутатите Валери Жаблянов, Любомир Бонев и Иван Генова.

–        –         18:00 часа в читалището в с. Бяга, община Брацигово, Визията ще представят депутатите Георги Търновалийски, Румен Георгиев и Денчо Бояджиев.

–      –                   В 18:00 часа, в Младежкия дом в гр. Пазарджик. с обществеността ще се срещнат народните представители проф.  Иво Христов, проф. Георги Михайлов, Надя Клисурска и Стоян Мирчев.