Бизнесменът и общински съветник Благо Солов обяви, че ще се кандидатира за кмет на Пазарджик на предстоящите през идната година местни избори.

Той направи това във фейсбук профила си, кадето вчера оповести, че преди три години:

„Изгубих битката, но не изгубих достойнството си и вярата си, че любимият ми град и хората, които живеят все още тук заслужават много повече. И наистина вярвам в това!

Знам, че Пазарджик има огромен потенциал за развитие, който трябва да се реализира, за това се подготвям за предстоящите след една година кметски избори. Подготвям се от рано. По-знаещ. По-можещ. С уроците, които съм научил.

Личното ми мнение е, че може да се постигне много повече, с едно открито и честно управление, което има ясна визия и програма за развитието на града. Управление, което се вслушва в идеите на гражданите и защитава техните интереси.

Винаги съм мислил рационално:
Добрите практики и идеи на всяко предходно управление трябва да се развиват и надграждат.
Не толкова добрите ,трябва да се преосмислят и подобрят.
Важен е резултатът, а той е- ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ В ПАЗАРДЖИК.

Благодаря на всеки, който преди 3 години ме подкрепи и гласува за мен!
Вашето доверие е най-скъпото нещо, което съм получил и имам!

Благодаря и на тези, които не са го направили, защото уважавам правото им на свободен избор и знам, че са предпочели да гласуват за друг кандидат, с убеждението че правят верен избор и животът им в Пазарджик ще се промени към по-добро.
Дали се е случило?
Всеки сам ще прецени….

Вярвам, че всички партийни и личностни различия трябва да останат на заден план, когато сме обединени от любовта към родния ни град и от желанието да осигурим по-добър живот и по-добро бъдеще за нас и за децата ни.
Не разпилени далеч по страната и чужбина, а тук – в Пазарджик! Щом други градове и общини успяват, значи можем да успеем и ние!“