Вечерта на 19.10.2018 в столичен ресторант станахме жертва на кражба от господина с каскета, който се вижда на видеата. Настанява се точно зад нас, най-нагло бърка в левия джоб на якето и взима немалка сума пари от портмонето, докато се прави, че говори по телефона. Става и си заминава. Всичко става за няма и пет мин. Никой нищо не е видял. Още същата вечер е подаден сигнал в 4 РПУ – София.
Обръщаме се с молба за информация към всички, които познават или са виждали някъде въпросния индивид. Моля пишете ми на лични. Не за друго…просто искаме да му благодарим, че не е взел и документите заедно с парите. Ако не разполагате с информация, споделянето на поста ще помогне да стигне до повече хора. Едва ли сме първите, нито последните пострадали от него. Дано разпознаването му предпази бъдещи жертви от посегателствата му.
Благодаря!

Поли Борисова, София

Видеото можете да гледате – ТУК и ТУК

Часове по-късно стана ясно, че апашът е алжирец, пребивава с виза тук. Идентифициран е от полицията, след като ограбил и друг столичанин – Стефан Христов. Сега има две прокурорски преписки за кражба и заплаха за убийство. Днес разследващите полицаи от 1во РПУ са изпратили данни за лицето в 4то РПУ. В случая, полицията беше супер адекватна, за което им благодаря. Скоро ще има възмездие, съобщи потърпевшата дама.