Ти живееш в Пазарджик или не си от тук. Това е без значение, ако си човек, който се нуждае от аптека по спешност или заради продукти, които се предлагат в аптеката. Ние имаме добро предложение за теб. То се нарича Аптека „Запад“. Намира се на ул. „Христо Ботев“ 72 в Пазарджик, срещу „жълтите кафета“.

17аптека

Защо те пращаме там? По няколко причини, но ти, ще ги узнаеш докато четеш този текст.

Нашият избор се дължи на четири основни изисквания, които всеки човек има към местата за пазаруване – местоположение, достъпност, обслужване и цени. Особено цени.

„В тази аптека ме привлича това, че имат изключително добро зареждане, работят професионално и бързо, отнасят се много дружелюбно и винаги получавам съвет, когато имам нужда да направя своя избор“ – разказва клиентка на средна възраст.

„Идвам тук, защото местоположението ми позволява да паркирам бързо и да взема това, от което се нуждая, без да се затруднявам.“ – споделя мъж, когото са изпратили да търси бебешка козметика и витамини за детето си. „Нашето дете е на три години и често боледува, особено през зимния сезон, жена ми е забелязала, че когато пазаруваме от тази аптека, лекарствата винаги са по-евтини от тези, които се предлагат в аптека до нас в центъра на града, дори са по-ниски от тези в аптеките на „Марешки“.

„Цените са доста по-ниски от тези на аптеките в центъра“ – потвърждава и възрастна дама, която купува от тук лекарствата си за целия месец. „Важно за нас пенсионерите е и това, че аптеката работи със Здравната каса и мога да си ползвам рецептурната книжка. И бях много приятно изненадана, че тук мога да си премеря кръвното и даже да се претегля безплатно“ – продължава разказа си жената.

„За мен е важно и това, че мога да се обадя по телефона в аптеката и да разбера дали има лекарствата, които аз търся. Понякога дори предварително ги поръчам, после само минавам да ги взема и да ги заплатя, защото не разполагам с много свободно време“ – допълва нейна съседка, която също редовно търси услугите на Аптека „Запад“. 

В аптеката ще откриете и медицинска козметика, която е желан подарък от всяка дама. Тук се предлагат продукти на доказани световни марки, които гарантират качествена грижа за кожата, косата и тялото. Ако пък се нуждаете от апарат за измерване на кръвно налягане, то вашето място също е тук.

17кръвно

За повече подробности и по всяко време можете да се свържете с Аптека „Запад“ на телефон: 034/ 966 696, а също така и на фейсбук – страницата Аптека „Запад“, където можете да се включите в коледна игра, която ви дава шанс да спечелите един от три подаръка на „Биодерма“. Какви са те, както и условията на играта, потърсете ТУК