Красивата булка Лили Златанова ще краси корицата на календара на „Bulgarian Fashion Photographers Association“, след като фотографът Стоян Георгиев спечели тазгодишния конкурс за модна фотография. Това стана възможно благодарение на мощната подкрепа, която той получи от местните медии и всички пазарджиклии, които пожелаха да лайкнат снимката и да я споделят. С поведението си всички заедно показахме, че когато една кауза е справедлива и полезна за обществото, то има сили и възможности да я осъществи. Екипът ни честити на победителя и му пожелава да продължи да развива таланта си.

Първото място бе спечелено от Стоян Георгиев с 14 624 гласа от 1136 харесвания, 318 коментара, 374 споделяния с осем кратна медийна подкрепа.

Организаторите на конкурса са поели ангажимента да направят изложба на Стоян Георгиев в Пазарджик, а снимката – фаворит ще бъде отпечатана на персонален еднолистов и в 12-листов благотворителен моден календар за 2019, в полза на асистираната репродукция в България, чрез кампанията „Мода за Здраве“, както и ВИП акредитация за 32-ра и 33-та Fashion Week Bulgaria 2019 в София.

Стоян Георгиев ще получи и публикация на корица на страницата и група на BFPA.

На трето място в същия конкурс е панагюрският фотограф Николай Радулов. Той си осигури тази позиция със 783 гласа и трикратна медийна подкрепа е за модната снимка на месец март.

17радулов