Златен дъжд заваля над главите на волейболистите от Хебър в момента, в който Иван Станев пое за първи път в историята на новия ни отбор Купата на България. Заедно с отбора, който направи двоен обрат в играта бе и вяраната публика. Иван Станев вече е докосвал три пъти тази купа, тъй като той по-рано беше част от екипа на Нефтохимик.

„Все още не мога да осъзная как се върнахме в мача, но успяхме да го обърнем. нашият плюс е, че при нас няма звезди, при нас има отбор. Трудното пред нас тепърва предстои, надявам се да продължим. Искам да поздравя кмета на Пазарджик Тодор Попов защото той повече от нас искаше тази купа, така че нека да ни е честита. Нашият най-труден мач беше срещу Марек, после показахме на какво сме способни срещу Левски, а днес беше венецът на нашите усилия, но трябва да кажем, че днес мачът беше много труден. Сега вече сме натоварени с нови очаквания и трудното тепърва предстои. Емоциите днес ни дойдоха в повече. “ – заяви Иван Станев пред камерата на Диема Спорт.

Георги Братоев от Нефтохимик:  Изпуснахме един първи гейм, а после поредица от лични грешки доведе и до края на резултата. В последните два гейма Хебър чисто технично ни надигра. Но когато съперника показва класа, това може само да те радва. Не загубихме заради собствените грешки, те просто бяха по-добри.

13дете13тодор13момчетата

13волейбол 13волейбол113волейбол2

13волейбол3 13волейбол4