В петък, 8 февруари, ще изтеглим имената на петима късметлии, които ще спечелят по една кутия с лечебни близалки за деца, напомниха от  Аптека „Запад“. Правилата на играта, която може да ви осигури тези награди са:

1. Харесайте страницата на Аптека „Запад“

2. Споделете този материал.

Все още грипната епидемия не е отменена и близалките ще бъдат един полезен подарък за вашия дом.

Близалките Гриповит Имуно съдържат екстракти от ехинацея, прополис, витамини Д и С и цинк. Тези съставки допринасят за поддържане на здрава имунна система и за адаптиране на организма през студените месеци с променливо време.
Прополисът и ехинацеята са антиоксиданти, които поддържат имунитета и допринасят за доброто състояние на горните дихателни пътища. Повишават устойчивостта на организма към климатичните условия. Витамин С и цинкът защитават клетките от оксидативен стрес и поддържат нормалната функция на имунната система.

Една близалка от 10 g съдържа:

Витамин C – 20 mg (25% *);
Цинк – 5 mg (50% *) ;
Витамин D3 – 5 µg (100%).
В две близалки се съдържат:

Витамин C – 40 mg (50% *);
Цинк – 10 mg (100% *);
Витамин D3 – 10 µg (200%).
*% от референтните стойности за възрастни (RDA)

Съставки: захар; глюкозен сироп; регулатор на киселинност: лимонена киселина; натурален аромат на череша; L-аскорбинова киселина (витамин С); сух екстракт от прополис DER 1,5 – 2,5 : 1 (70% екстракт от прополис и 30% колоиден силициев диоксид); сух екстракт от Ехинацея DER 4:1 (Echinacea purpurea: малтодекстрин); цинков глюконат; оцветител: антоцианин E163; холекалциферол (Витамин D); вода.

Съдържа захар. Продуктът не е подходящ за диабетици.

Начин на употреба: 1-2 близалки дневно. Предназначени са за деца над 3-годишна възраст.

Важно! Употребата на близалките от деца да се контролира от възрастен!

Опаковка: 12 близалки с вкус на череша.

Освен всички медицински средства за предпазване срещу простуда и грип, в нея ще намерите и пълна палитра от всички видове лекарства, както и медицинска козметика. При това на най-ниски цени! Уверете се сами като посетите аптеката. За да участвате в играта ни посетете страницата на Аптека „Запад“ във Фейсбук – ТУК