23волейбол1

Преди вчерашния домакински мач на Хебър с пернишкия Миньор, зрителите в спортната зала „Васил Левски“ станаха свидетели на необичайно предложение за брак. Асистент-реферът на двубоя – Георги Ганчев от Пазарджик предложи сърцето си на своята любима –  Хариета Лупова.

Младата дама бе изключително изненадана от случилото се и реагира много емоционално на думите на своя приятел, който ѝ връчи годежен простен. Двамата ще минат под венчило през следващата година, вероятно защото 2020 носи магически смисъл, а също така вещае благоденствие. Още от сега сме готови да се обзаложим, че двойката ще заложи на датата 20.02.

Пожелаваме им много дълъг съвместен живот да се обичат и  подкрепят, както в този момент. Пред колегите от „Пазарджишка Марица“ Георги е доверил, че е обмислял варианта да предложи на Хариета още по време на финалния двубой за Купа България, но еуфорията е била прекалено голяма.

„Мисля, че е време да продължим с още една крачка напред по нашият общ път. Ти си човекът, който ме кара да се усмихвам! Ти си човекът, който ме прави щастлив! Ти си парченцето, което ме допълва! Ти си жената, която обичам! Ето, че настъпи моментът, в който аз направих своя избор, моментът, в който трябва да ти задам един много важен въпрос.“ – това е написал Георги на страницата на любимата си във Фейсбук.