04жури

Пещерецът Щерю Иванчев се опита да намери място в предаването Masterchef по БТВ. Но не успя да спечели сърцата на журито, тъй като пещерският му зелник се беше залепил за формата от кекс, в която го беше поставил. Той обясни, че творбата му съдържа праз лук и кайма – смес. Прочутият зелник обаче продължи да се държи в кексовата форма и въпреки усилията не само на Щерю се появи пред погледите на тримата майстор – готвачи във вид, който не отговаря на формата на предаването. Това не му попречи обаче да си направи селфи с Aндре Токев,  Петър Михалчев и Силвена Роу.

Пещерецът получи два отрицателни отговора от Силвена Роу и Андре Токев, и един положителен от Петър Михалчев.

Изпълнението му вижте –ТУК и ТУК

Щерю е на 31 години и е от град Пещера. Щерю е интернет звезда и има 10 000 приятели във фейсбук. Колоритният готвач се е кръстил Щерчо Стивън Сегал, защото това е любимият му актьор. Да участва в „MasterChef“ е сбъдната мечта за него, а Chef Петър Михалчев и chef Андре Токев са като част от семейството му.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg

Имаш способност да готвиш, но трябва да го направиш малко по-изискано, готви си след някоя година пак ще се видим, каза Силвена Роу.