Писателят Александър Урумов гостува утре в Пазарджик, за да представи най-новата си книга „Татко, обичай ме“. В томчето той е разказал интересни случки от собствения си живот, но всъщност това е роман, който разкрива най-сакралната връзка, тази между родители и деца.

Какво означава да си баща? Учи ли се човек на любов към близките, трябва ли някой да ни покаже измеренията на любовта, за да можем ѝ ние да ги проявяваме? Отговорите на тези и много други въпроси ще научите, ако намерите време и дойдете в зала „Маестро Георги Атанасов“ в 18 ч., утре, 6 март. Входът е свободен.

Книгата е повече от завладяваща, защото тя показва нова гледна точка към семейните отношения, които преминават през редица приливи и отливи, изпитания и понякога грешки, в крайна сметка човек осъзнава, че бракът е най-сериозният избор, когото всеки от нас прави, а отговорностите са толкова много, че често човек не си дава сметка за тях. Най-ценното в „Татко, обичай ме“ е възможността да избереш какъв родител искаш да бъдеш ти самият, никога не е късно да промениш подхода си към децата и да се превърнеш в онзи родител, когото ти си искал да имаш като дете.