Ария от операта „Риголето“ от Верди, Ария от операта „Така правят всички“ на Моцарт, Симфония №1 от Брамс и Сюита за пиано и струнен оркестър от Марио Пилати ще звучат утре вечер в концертна цала „Маестро Георги Атанасов“ . Началото на концерта утре е 18:30 часа, а гости – солисти ще са корейците Суджунг Сун на пианото и баритона Кангджи Чой. Музикантите ще свирят под диригентската палка на италианеца Андреа Витело.

Андреа е дирижирал в места като Карнеги Хол в Ню Йорк, Сеул Арт Център в Сеул и Театро Петруцели.в Бари. Сътрудничи с няколко оркестри и ансамбли като Солистите от Операта „Скала”, MÁV Симфоничен оркестър Будапеща, Симфоничен оркестър в Солун, Оркестър Синфоника ди Санремо, Корея Солистки оркестър Сеул, Арженто Ансамбъл Ню Йорк, Философски оркестър Кошалин, Хабаровска симфония Оркестър.

Пианистката Суджунг Сун се радва на забележителна кариера, която я отвежда в Швейцария, Испания, Италия, САЩ, Канада, Корея и Япония. Суджунг Сун е отличена с най-големите награди в многобройни международни конкурси. Тя дава многобройни рецитали по целия свят, включително поредицата от „Пълни пиано сонати на Брамс и пълни пиано сонати на Шуман“.

През 2011 г. Суджунг Сун бе представена в „Сеул Арт Център Художник” и понастоящем  е асистент по пиано в Националния университет Кьонсан в Южна Корея.

Баритонът Кангджи Чой е един от представителните певци на музикалния свят на Корея, известен с изисканата музикалност и изтънченото изразяване. Получава бакалавърска степен от Националния университет в Сеул и диплома от Националната консерватория в Детмолд. Той получава своята следдипломна квалификация от Кьолнската национална консерватория. Започвайки да печели в международния гласов конкурс „Италия Мерано”, той получава голямо признание, като печели конкурса „Мария Калас Интернешънъл Глас”. Тогава той е награден на други шест международни гласови състезания.

13пианоПианистката  Суджунг Сун се радва на забележителна кариера

13баритонБаритона Кангджи Чой е един от представителните певци на музикалния свят на Корея